Ismerj meg!

Kaotikus káosz, egy csepp szivárvánnyal!

Szeretném azt mondani, hogy:

„ A stúdiómban dolgozom,New York Cityben, amikor a Múzsa homlokon csókol, csak átrohanok a városon és alkotni kezdek!”

De ez egy hazugság lenne, egy szép nagy hazugság sajnos.

Általában a konyhaasztalon dolgozom, néha a konyhapulton, attól függően, hogy éppen vacsoraidő van e, vagy sem.

Emese vagyok, ami anyát jelent, nagyon találó, mert pont anya vagyok, és anyáskodni is nagyon szeretek, szóval név pipa, pacsi szülők, ez bejött!

36 éves vagyok, ami csak azért ijesztő, mert az emlékezőtehetségem egy haléval van egy szinten, azt is el szoktam felejteni, hogy elfelejtettem valamit, mi lesz velem 70 évesen?

Mondjuk, nem igazán számít, mert úgysem fogok rá emlékezni….

Nem vagyok túl magas, talán egy kicsit alacsony is vagyok a koromhoz képest, szélesebb vagyok, mint szeretném, talán túlságosan szeretem a csokoládét.(nem talán, tutti biztos)

A vércsoportom kávé, csak a miheztartás végett.

Két gyermekem van, hat és fél és két évesek, és már mindketten elsajátították a szarkazmus művészetét, nos, igen, olyan gyermekeket nevelni, akik rád hasonlítanak, egy kellemetlen vicc az Univerzumtól, te vagy az egyetlen, aki nem nevet.

Amióta megszülettek a gyerekek, soha nem jutott időm alkotni, szóval úgy voltam vele, ok fordítsuk meg a dolgot, mi lenne, ha a gyerekekkel alkotnánk közösen, a gyerekekért?

Badumm tsss!

Működött a dolog!

Elkezdtünk történeteket kreálni együtt, őket szórakoztatta, én pedig megőriztem az ép elmémet, micsoda megkönnyebbülés!

Emellett bevontam őket a jógába, meditációba és tudatos jelenlét technikákkal ismertettem meg őket, rengeteget segített ez nekünk a mindennapokban.

Aztán a szokásos történet, elküldtem a leírt meséket a barátaimnak, családomnak, és ők bíztattak, hogy ez nagyon szuper, másokkal is meg kéne osztanod, kiadhatnál belőlük könyveket.

Tudom, tudom, hogy csak kedvesek akartak lenni, és ingyen kapták, szóval muszáj volt hálásnak látszaniuk, vagy a következő családi vacsorán megmérgezem a töltött káposztát, de na, szeretem az elismerő szavakat, és úgy döntöttem hiszek nekik.Szóval itt vagyunk most!

Ma van a napja, hogy te lehetsz a mi elsőszámú támogatónk, oszd meg, szeresd, szólj hozzá, vagy csak dobj nekem egy kávét!

Minden esetben szuperhálás leszek!

Ölelés és csókok!

Emese <3

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?

Szuper! Dobj egy üzenetet!