MI IS AZ A MEDITÁCIÓS MESEKÖNYV?


ISMERKEDJÜNK MEG VELE!

 

20210529_193118(1)

MIBEN SEGÍT A MEDITÁCIÓS MESEKÖNYV?

Meditációs mesekönyveim célja, hogy a gyermeknek önbizalmat, erőt adjon.

Elgondolkodtam, hogy mennyi valóban boldog és elégedett embert ismerek, és mit tehetnék, hogy ha felnőnek, az én gyermekeim azok lehessenek?

Elgondolkodtam, mivel tehetnénk többet a gyermekeinkért annál, hogy biztos alapokat, önbizalmat és megoldásokat adunk a kezükbe, hogy bármivel is kerüljenek szembe, azzal bátran szembenézhessenek, bízhassanak önmagukban és a döntéseikben?

Mivel tehetnénk többet önmagunkért annál, hogy tudjuk a napon, amikor már nem foghatjuk a kezüket, ők képesek lesznek egyedül is boldogulni és tartalmas, félelmek nélküli boldog életet élni?

A majdani körülményeket és a jövőt nem tudom megjósolni, de itt és most megtehetem, hogy figyelek rá, mesélek neki és meghallgatom az érzéseit és pozitív gondolatokkal táplálom a mindig éhes kíváncsiságát. 

Ennyit mindannyian megtehetünk, olvassunk, nevessünk, ha kell, hallgassunk, és akkor talán a mindig aggódó szülői szív is megpihenhet egy picit.

Legyünk egészségesek, mentálisan is, mert a változás mindig velünk kezdődik, de nem velünk ér véget.

Ha neked is fontos a mentális egészség, ha úgy érzed te is szeretnél minden napot egy pozitív üzenettel indítani, akkor ez a mesekönyv, biztosan neked való!

 

MEGVESZEM !
20210313_135137
HOGYAN SEGÍT A MEDITÁCIÓS MESEKÖNYV?

A meditációs mesék, abban különböznek a hagyományos meséktől, hogy maga az alaptörténet, csak egyfajta vázként szolgál, egy talaj, amibe a pozitív gondolatok magjait elvethetjük.

A "Jó reggelt, kis pillangó!" -ban például, a virágok a csakrák színeit szimbolizálják, de ezt sehol nem említi a történet, ez a tudatalattinknak szól. A virágok tanácsai, szintén a csakrákkal harmonizálnak, de a gyerekek csupán a szivárvány ismert, és megnyugtató színeit ismerik fel bennük, miközben pozitív megerősítéseket társítanak a színekhez.

Ez segít feloldani olyan belső feszültségeket, amelyeket, talán mi magunk sem ismertünk fel eddig.

A pozitív megerősítések ismételgetése, tudat alatt egy olyan öngerjesztő folyamatot indít el, amely aztán az élet minden területére kihat.

A meditációs mesekönyv ezeken kívül, segít még lecsendesíteni az elmét, miközben a légzésünk is rendeződik.

Tudtátok, hogy már napi öt mély levegővétel drasztikusan javítja az életminőséget?

Bizony, hiszen a mély levegővétel számos csodálatos tulajdonsággal bír:

Megnyugtat, természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a stresszt, erősíti az immunrendszert, energiával tölt el, serkenti a vérkeringést.

És tudjátok mivel kezdődnek a meditációs mesék?

Igen, öt mély lélegzettel.

Ha úgy érzed, egy ilyen nem hagyományos mesekönyv, neked is a hasznodra válna, ha szeretnéd, hogy mindig kéznél legyen egy eszköz, amivel játékosan meditálhattok egy kicsit, akkor ez a mesekönyv biztosan neked való!

MEGVESZEM !
20201223_163437
KIKNEK AJÁNLOM A MEDITÁCIÓS MESEKÖNYVEKET?

Azoknak a szülőknek, nagyszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak, vagy éppen óvodai nevelőknek, tanároknak, akik hisznek a pozitív nevelésben.

Akik hisznek a megerősítés, a kötődve nevelés, a bátorító kommunikáció erejében.  

Azoknak akik tudják, hogy a leírt és a kimondott szónak is ereje van, és nem mindegy mivel tápláljuk egy fejlődő gyermek lelkét.

És, hogy milyen életkorban ajánlom?

 4 - 99 éves korig

MEGVESZEM !
SZERETNÉL BELELAPOZNI?

Nézz bele, a könyvbe, és hagyd, hogy a kis pillangó története, neked is segítsen!