Meditációs Mesekönyvek

Mik is azok a meditációs mesekönyvek?

A meditációs mesekönyvek segítenek a gyermekeknek, hogy feldolgozzák a bennük lévő belső feszültséget.

Szeretnél bepillantani egy ilyen könyvbe?

Szeretnéd tudni, másoknak, hogyan segített ez a könyv?

“Szívből ajánlom kicsiknek nagyoknak egyaránt. Én, mint Anya magamnak olvastam, mert a kislányom még nagyon pici nem értené…. a történet végére érve, sokkal pozitívabban láttam, őszintén mondom egy nehéz napomat sokkal szebbé varázsolta. Segített feltöltődni, boldogan tekintettem mindenre. Kicsit elrepültem a gyerek koromba….. Csodás utazás volt, köszönöm Emese 😘 Good Job 😉 Biztos vagyok benne nem utoljára olvastam. 😊 Bátran olvassátok, szerintem ha nyitottak vagytok akkor mindenkinek segít ez a kis történet…még egy nehezebb napot is sokkal jobbá tud tenni🌞”-Fanny

Amikor a kis pillangó meséjét olvastam a lányomnak, láttam ,hogy egyszerre leköti a figyelmét és megnyugtatja. Számomra ez ritka párosulás.
Remek történet bontakozik ki, miközben olvassuk. A könyv képi világa nem csak a gyönyörű rajzokban ,hanem fantáziánkban is tovább rajzolódik. Az érdekes történet mellett remek üzeneteket hordoz magában ,amit többször kihangsúlyoz.
Ebben a felgyorsult világban jó ha egy kis nyugalmat csempészünk a lelkünkbe. Miközben olvastam a mesét érezhető volt ,hogy nem csak kislányomra volt hatással ,de rám is. Mindenkinek ajánlom a könyvet ,aki egy kis harmóniát akar belecsempészni a család életébe.- KamillóA Jó reggelt, kis pillangó! egy reggeli mese, az a célja, hogy jól induljon a nap, energiával töltsön el, vagy ha esetleg rosszabb a kedvünk, új lendületet, erőt adjon.
Erősíti az önbizalmat, és pozitív gondolkodásra sarkall.
Azoknak a szülőknek, nagyszülőknek ajánlom, akik a bátorító nevelés hívei.
Készül a kistestvér is, a “Jó éjszakát, kis pillangó!”, ami az esti elalvásban, ellazulásban segíti majd a gyermekeket és szüleiket, hisz tudjuk, hogy az esti pihenés sajnos nem mindig jön könnyen, néha segíteni kell az elménknek, hogy lecsendesedjen, és nincs ez másképp a gyermekénél sem.

Ha szeretnéd te is letölteni, innen teheted meg.